Fetás frittata spenóttal - Hamar a kedvenceddé válik
Ha egy laktató és finom reggelire vágyunk, de már unjuk a hagyományos rántottát, készítsünk frittatát! Egyáltalán nem bonyolult, máris mutatjuk!
Hozzávalók
- 2 ek vaj
- 3 csésze friss spenót
- 1 csésze friss szeletelt gomba
- 8 nagy tojás
- ¼ csésze tej
- ½ csésze fetasajt
- só és bors
Elkészítés
A vajat melegítsük fel egy serpenyőben, adjuk hozzá a gombát, főzzük körülbelül 2 percig, míg megpuhul. Ekkor tegyük hozzá a spenótot, hagyjuk, hadd fonnyadjon össze 1-2 perc alatt. Sóval, borssal együtt verjük fel a tojást és öntsük bele a serpenyőbe. Óvatosan keverjük meg, majd a tetejére szórjuk a fetasajtot. Ha a sajt megolvadt a tetején, tálalhatjuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!