Fehérboros párolt lazac - Recept

A fogyókúra nem egyenlő az önsanyargatással. Ahelyett, hogy a kalóriákat számolgatod, inkább készíts magadnak egészséges és íncsiklandó ételeket, mint például fehérboros lazacot. Mutatjuk a receptet!
Hozzávalók
- 2 szelet bőr nélküli lazacfilé
- 3 répa
- 1 babérlevél
- 1 hagyma
- 1 teáskanál bors
- só
- 2 dl fehérbor
- 2 dl zöldségalaplé
- 1 citrom héja
Elkészítés
Tisztítsd meg a zöldségeket! A bort keverd el egy lábasban az alaplével és a fűszerekkel, és add hozzá a zöldségeket. Forrald össze és hagyd addig gyöngyözni, amíg a lé a felére redukálódik, majd vedd le a tűzről és tedd bele a lazacszeleteket körülbelül 10 percre! Párolt zöldséggel tálald.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!