Fehérboros-paradicsomos csirkecombok - Ellenállhatatlanul finom
A paradicsom és a fehérbor remek ízt ad a csirkecomboknak, érdemes együtt kipróbálni! Hogy hogyan kell elkészíteni? Máris mutatjuk a receptjét!
Hozzávalók
- 40 dkg koktélparadicsommal
- 4 nagyobb csirkecomb
- 1 csésze fehérbor
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 citrom
- só, bors
- olívaolaj
Elkészítés
Egy tepsibe locsoljunk egy kis olívaolajat, tegyük rá a koktélparadicsomokat, sózzuk, borsozzuk és 200 fokon 20 percig süssük. Közben a csirkecombokat is sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben olívaolajon pirítsuk meg mindkét oldalát. Ha megpirult, tegyük át a paradicsomos tepsibe, öntsünk rá fehérbort, a citrom levét és tegyük bele a zúzott fokhagymát is. 200 fokon nagyjából 20-30 perc alatt süssük készre. Sültkrumplival tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!