Darált hússal töltött zöldségek - Recept
A darált hússal töltött zöldségekkel igazán különleges ételt varázsolhatunk az asztalunkra, elkészítése ráadásul nem is bonyolult!
Hozzávalók
- 50 dkg darált hús
- 1 nagyobb cukkini
- 1 nagyobb padlizsán
- 4 kaliforniai paprika
- 2 nagyobb gomba
- újhagyma
- olívaolaj
- balzsamecet
- só, bors
Elkészítés
A gombát tisztítsuk meg, vágjuk ki a szárát, a paprikát mossuk meg, vágjuk ki a tetejét és szedjük ki a belsejét. A padlizsánt és a cukkinit mossuk meg, vágjuk félbe és a belsejüket vájjuk ki. Egy tepsit olajozzunk ki, helyezzük rá a zöldségeket. 10-15 percig süssük, közben pedig a darált húst a felaprított újhagymával egy kis olajon pirítsuk meg és adjunk hozzá egy kis balzsamecetet. Sóval, borssal fűszerezzük, majd töltsük meg vele a zöldségeket, amit aztán újabb 10-15 perc alatt süssünk meg.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!