Csirkecomb mustármártásban - Recept
Egy egyszerű finom ropogós csirkecomb mindig jólesik, ha pedig még megbolondítjuk egy kis mustárral, akkor már meg is van legújabb kedvenc ételünk.
Hozzávalók
- 4 csirkecomb
- 2 dl tejszín
- 4 ek csípős mustár
- 2 ek olaj
- só, bors
Elkészítés
A combot a forgónál kettévágjuk, a bőrét lehúzzuk. Megsózzuk és megborsozzuk. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverjük. Serpenyőben felforrósítjuk az olajat és a csirkedarabok mindkét oldalát lepirítjuk. Ráöntjük a mustárok keveréket, és befedve puhára pároljuk. Párolt rizs a hozzávaló köret, amit azalatt készítünk el, amíg a csirke párolódik.
Ezt is ajánljuk: Csirkemáj szalonnában - Katt ide!