Csípős csirkecomb karamellizált gyümölcsökkel - Imádni fogod!

Aki szereti a csípős ízeket és az izgalmas ízvilágot, készítse el az alábbi főételt! Nagyon finom és igazán különleges. Íme!
Hozzávalók
- 1 kg csirkecomb
- 10 dkg szilva
- 10 dkg szőlő
- 10 dkg alma
- 10 dkg körte
- 3 ek olaj
- 1 ek méz
- 1 chilipaprika
- 1 csipet őrölt gyömbér
- szárnyas fűszerkeverék
- só
Elkészítés
A csirkecombokat mossuk meg, csepegtessük le és fűszerezzük be. Egy serpenyőben olajban süssük át alaposan, míg piros nem lesz mindkét oldaluk. Mossuk meg és magozzuk ki a gyümölcsöket, majd szeleteljük fel. Egy másik serpenyőben karamellizáljuk a mézet, dobjuk bele a gyümölcsszeleteket, a felaprított chilit, a sót és a gyömbért. Hagyjuk, hadd piruljon össze. A csirkecombokat a karamellizált gyümölcsökkel és rizzsel együtt tálaljuk.
Ha tetszett a recept, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!