Duplacsokis brownie - Eufórikus élmény az utolsó morzsáig!

Ezúttal egy klasszikus amerikai süteményt, a brownie receptjét hoztam Neked, ennek is egy duplacsokis változatát, hiszen minél gazdagabb, annál finomabb. Mutatom is, hogyan készítheted el ezt az egyszerű, de nagyszerű desszertet.
Hozzávalók
- 90 g étcsokoládé
- 90 g olvasztott étcsokoládé
- 170 g vaj
- 1 ek instant kávépor
- 1 csésze cukor
- 3 tojás
- 1 ek vanília kivonat
- csipet só
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 1 csésze liszt
Elkészítés
1. Az étcsokit apróra vágjuk, és félretesszük.
2. A tepsit kivajazzuk és sütőpapírral béleljük.
3. Elkészítjük az alapot. Veszünk egy tálat, és a vajjal, cukorral olvasztott csokoládéhoz hozzáadjuk a tojásokat, a sót, a kávé- és kakaóport, a lisztet és a vanília kivonatot, majd a végén az apróra vágott csokit. Ezután mehet a tepsibe és a sütőbe, 180 fokra, kb. 35 percre.
Még több édes receptért kattints a következő oldalra!
Fotók: Youtube.com/HomeCookingAdventures
Oldalak
