Mindenmentes banáncsipsz házilag: bűntudat mentes nassolás
Ebből nem nagyon kell figyelned, mennyit eszel meg. Mutatjuk, hogy tudsz isteni banáncsipszet kreálni házilag.
Hozzávalók
- 3 banán
- 1 citrom
Banáncsipsz elkészítése
Szeleteljük fel a banánokat karikákra úgy, hogy egyforma vastagságú korongokat kapjunk. Sorakoztassuk fel a gyümölcsfalatokat sütőpapírral bélelt tepsibe, locsoljuk meg citromlével és mehet a sütőbe 50-60 fokon kb. 2 órára. Félidőben forgassuk meg őket, az a lényeg, hogy végül ropogós és nem rágós nasit kapjunk. Ha légmentesen csomagoljuk, egy hétig simán eláll, így tovább élvezhetjük a bűntudatmentes fogyasztását.
Kíváncsi vagy, hogy eszi a banánt II. Erzsébet? A királynő érdekes módszerrel fogyasztja ezt a gyümölcsöt, lapozz tovább és meglátod!