Húsimádóknak kötelező! Ez a tökéletes cordon bleu titka

Egy igazán tartalmas fogás.

Cordon bleu

Hozzávalók:

  • 1 egész csirkemellfilé (egész, filé)
  • 6 szelet pármai sonka
  • 6 szelet trappista sajt
  • kb. 10 dkg liszt
  • kb. 10 dkg zsemlemorzsa
  • 2 tojás
  • bors
  • olaj

Elkészítés:

A megtisztított húst hat szeletre vágjuk, kikloppfoljuk, sózzuk és borsozzuk. A szeletekre fektetünk egy szelet sonkát és egy sajtot, óvatosan felgöngyöljük, majd a két végét behajtogatjuk. A hagyományos módon bepanírozzuk, vagyis lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk, a végén pedig bő, forró olajban aranybarnára sütjük. Krumplipürével, sült krumplival, párolt rizzsel vagy kedvenc salátánkkal tálaljuk.

További rántott ételekért lapozz a következő oldalra!

Fotók: 123rf.com

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Lifestyle
A jól megtervezett reggeli rutin nemcsak a napunk hangulatát és hatékonyságát határozza meg, hanem hosszú távon hozzájárulhat a testi-lelki egyensúlyunk fenntartásához is.
Lifestyle
A mai napon egy esemény heves reakciókat válthat ki a Bikából. Napi horoszkóp.
Sztárok
Sokan nem értik a mai fiatalság nyelvezetét, de ez a kilencvenes években sem volt másképp – akkoriban is rengeteg szleng kifejezés hódított. Vajon mennyire ismerik ezen szavak jelentését a Demjén-...
Sztárok
Habár még csak 9 éves, Sarolta hercegnő már most nagyon komolyan veszi a feladatait – kétség sem fér hozzá, hogy felnőttként nagy dolgokra lesz hivatott.
Lifestyle
Az empátia fejlesztése nemcsak a szociális készségeit javítja, hanem egy boldogabb, kiegyensúlyozottabb emberré is teszi. Légy türelmes, támogató és példamutató, hiszen te vagy az, aki a legnagyobb...
Lifestyle
A pite sütése nemcsak egy hagyományos konyhai feladat, hanem igazi művészet is, ahol minden egyes lépés kulcsfontosságú ahhoz, hogy a végeredmény egy tökéletes, könnyed és ínycsiklandó sütemény...