3 másodperces fokhagymapucolás - A praktika, amit muszáj megtanulnod

Íme 3 villámgyors technika: a rázós, a fúrós és a késes. Neked melyik jön be a legjobban?
Mint a villám
Ha nem akarsz sokat pepecselni a hagymapucolással, akkor jó hírünk van, ugyanis hoztuk három olyan konyhai 'lifehack-et', ami garantáltal felgyorsítja ezt a folyamatot. A fokhagyma hámozás nem egy nagy 'was ist das', azonban ha több gerezdről van szó, akkor sok időnket veheti el. Kinek van kedve egész nap a konyhában ácsorogni? Az első módszerhez egy késre, vagy egy hegyes krumplihámozóra van csak szükséged. Ezek nyilván a te konyhában is megtalálhatók. A videóban látható módszer szerint csupán bele kell szúrni a hegyét a gerezdbe, ami meghámozva jön ki a helyéről. Lapozz, mutatjuk a fúrós módszert!
Lapozz a cikk folytatásáért!
Oldalak
