Recept

2021 legtrendibb tippjei a látványos, de rendezett konyháért

Ezek a látványos és praktikus megoldások megkönnyítik az életedet.

2021 legvagányabb tárolási tippjei

Naponta akár 1 órát is eltölthetünk a konyhában főzéssel. De ha ezt leszámítjuk, a konyha egy olyan központi helye az otthonnak, ahol a család minden tagja megfordul. Éppen ezért is kell, hogy rendezett legyen, pláne annak, aki a legtöbb idejét tölti ott. Néhány okos trükkel és megoldással számottevően lerövidíthető a főzési vagy éppen pakolási idő, ha az ember tudja, hova nyúljon és nem kell keresgélnie, gondolkodnia. Amellett pedig, hogy ezek az ötletek megkönnyítik az ember életét, hihetetlenül mutatósak is. Válogass kedvedre az idei év legtrendibb és egyben legpraktikusabb konyhai tárolással kapcsolatos trükkök között:

Lapozz a tippekért!

Oldalak

Recept
Sztárok
G.w.M felesége nagyon jól tudja, hogy az anyaság nem könnyű. Kulcsár Edina szerint fontos, hogy a közösségi oldalakon ne csak a jó dolgokat mutassák.
Lifestyle
Egy jól karban tartott kert elég csábító lehet a galambok számára. A madarak az erkélyünkre is odaszokhatnak, ahol vígan fognak majd potyogtatni.
Sztárok
20 évvel ezelőtt Amy Poehler alakította a Bajos csajok ikonikus főplasztikjának, Regina George-nak az anyját, aki egyszerre vicces, szánalmat kiváltó és roppant idegesítő karakter. Kíváncsi vagy,...