Egy séf elárulta a fantasztikusan krémes rántotta titkát, innentől te is biztosan így fogod csinálni

Nincs is annál tökéletesebb és gyorsabb reggeli, ha az ember összeüt egy rántottát. Azonban nem mindegy, hogy milyen technikával készíted el.

A séf elárulta a tojásos reggeli legfontosabb titkát

A rántotta története természetesen a messzi múltba nyúlik vissza, azonban nincs pontos dátum, mikor is készíthették el az elsőt.

A tojás mint alapanyag régóta jelen van az emberi táplálkozásban, és a rántotta az egyik legegyszerűbb fogás, amit el lehet belőle készíteni. Az elkészítésének módja és a hozzáadott összetevők őrülten változatosak lehetnek, attól függően, hogy melyik ország vagy régió konyhájáról van szó.

Most azonban egy séf az alapot mutatja meg nektek, ami mennyeien krémes lesz. A galériánkban leleplezzük, hogy mi a trükk lényege!

A tojás mint alapanyag olcsó és könnyen hozzáférhető volt, így a rántotta gyakran szerepelt a szegényebb rétegek étrendjében is. Ma már szinte alig van ember, aki ne fogadná el egy jó reggelinként.
Kattints a további képekért!

A listán rajta vannak az agyoncukrozott gabonafélék, de sok más termék is, amit alapból imádunk. Megmutatjuk, hogyan nem kellene étkezned a nap kezdetekor.

Leadfotó: Flickr – Illusztráció

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
A Nemzet Színésze címmel kitüntetett Kossuth- és Jászai-díjas színésznő a Partizán YouTube-műsorában mesélt a Nemzeti Színházban töltött éveiről, a novemberi balesetről, valamint távozásának...
Sztárok
A magyar labdarúgó-válogatottnak már nincs dolga az Eb-n, így Szoboszlai Dominik is a jól megérdemelt pihenését tölti. A buli után már a párjával romantikázik.
Lifestyle
A tűzijátékra 1,8 milliárd forintot szánnak, ám ez önmagában még nagyon messze van a végösszegtől.