Az állatorvos szerint a hőmérséklet-eltolódás páralecsapódást okoz a tojásokban és azok felületén, ami növeli a szalmonellamérgezés kockázatát, éppen ezért van az, hogy a szupermarketekben a polcokról vehetjük le a tojást, nem pedig a hűtőben találjuk őket. Dr. Bolueso hozzátette, hogy a legjobb minőségű tojásokért keressük azt az ábrát vagy írást, melyek a szalmonella ellen beoltott csirkéket jelzik – ez vagy magára a tojásra van ráírva, vagy a csomagolására.
Az állatorvos szerint a hőmérséklet-eltolódás páralecsapódást okoz a tojásokban és azok felületén, ami növeli a szalmonellamérgezés kockázatát, éppen ezért van az, hogy a szupermarketekben a polcokról vehetjük le a tojást, nem pedig a hűtőben találjuk őket. Dr. Bolueso hozzátette, hogy a legjobb minőségű tojásokért keressük azt az ábrát vagy írást, melyek a szalmonella ellen beoltott csirkéket jelzik – ez vagy magára a tojásra van ráírva, vagy a csomagolására.