Az egész család repetázni fog belőle: ha ezt teszed a tésztával főzés előtt, finomabb lesz, mint korábban bármikor
A tészta mindig jó választás, ha nem szeretnénk órákig a konyhában robotolni, hiszen elkészítése nem nagy ördöngösség. Ám ha az a célunk, hogy minél különlegesebb ízélményben legyen részünk, érdemes kipróbálni egy kevésbé ismert trükköt!
Egyszerű, de nagyszerű praktika
A tésztaételeket mindenki szereti, hiszen kiadósak, emellett számtalan módon variálhatók. Ráadásul maga a tésztafőzés sem bonyolult feladat, csupán néhány dologra kell figyelni: egyrészt nem mindegy, milyen fajta ételhez milyen típust választunk, ahogyan arra is ügyelni kell, mennyire sós a víz, amiben megfőzzük. Fontos továbbá, hogy hagyjuk al dentére, így ugyanis nemcsak az íze lesz jobb, de az emésztésünknek is jót teszünk vele. Egy szó, mint száz, a tésztafőzési alapismeretek roppant egyszerűek, ám létezik még egy praktika, amiről csak keveseknek van tudomása, pedig ha bevetjük, olyan finom lesz az étel, mint eddig még soha. Részletek a galériában!
Egy pofonegyszerű trükknek köszönhetően a tésztaételek korántsem hizlalnak annyira, mint azt elsőre gondolnánk.