Szaftosabb lesz a rakott krumpli, mint addig bármikor: egyetlen extra hozzávaló a titka
A rakott krumpli egy igazi magyar klasszikus, ami sok háztartásban számít kedvencnek, ráadásul szinte elrontani sem lehet. Ha azonban hajlandók vagyunk kicsit félre tenni a már megszokott receptet, és kipróbálunk valami egészen újat, olyan szaftos fogást készíthetünk, amilyet korábban sosem sikerült.
Beszéljünk az anyai kiégésről!
A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.
Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00
Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)
Jegyek 2900Ft-os áron, ide kattintva vásárolhatók! A jegyvásárlók között kisorsolunk Vida Ágnes legújabb kötetéből, a "Gyerekek és kütyük - Hogyan befolyásolja a digitális média a gyerekedet?" című könyvből 5 db-ot.
A konferencián jelen lévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány.
Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.
Mindenki repetát kér majd
A rakott krumpli egyike a legnépszerűbb és legjellegzetesebb hazai ételeknek, ami minden háztartásban időnként az ebédlőasztalra kerül. Ha belegondolunk, a gazdag ízvilág ellenére valójában egy nagyon egyszerű fogásról van szó, hiszen csak néhány, könnyen beszerezhető alapanyagra van szükségünk hozzá, elkészítése pedig szinte gyerekjáték, így kezdő háziasszonyok, illetve a konyhában kevésbé jártasak és a főzéséért nem túlságosan rajongók is hiba nélkül tálalni tudják szeretteiknek. Ha azonban nyitottak vagyunk a kísérletezésre és nem félünk kipróbálni újdonságokat, ezt a tradicionális magyar ételt is tovább lehet fokozni, csupán egyetlen titkos összetevőt kell bevetnünk. Galériánkban eláruljuk, mivel érdemes gazdagítani a közkedvelt finomságot, hogy utána mind a 10 ujját megnyalja a család!
A bolognai szósz gazdag ízvilága hagyományosan a darált hús, a passzírozott paradicsom és a különböző fűszerek kombinációján alapul, azonban van egy extra hozzávaló, amellyel ha megbolondítjuk, olyan íncsiklandozó eredményt kapunk, mint még soha.
Leadfotó: Getty Images
Forrás: Nosalty