Nem fog az olajban tocsogni a sült krumpli, ha ezt csinálod: egy extra hozzávaló a titka annak, hogy tökéletesen ropogós köretet kapj

Senki sem szereti az olajban tocsogó krumplit sütés után. Bár a papírtörlő sokat felszív a zsiradékból, melyben a burgonyát sütöttük, tehetünk még valamit annak érdekében, hogy ne legyen túlságosan olajos a köret fogyasztás előtt.

Édesanyák, figyelem!

A Femcafe és a P&A Productions közös szervezésében létrehoztuk az Anya jól van(?) konferenciát, amely az édesanyák mentális jóllétének témáját járja körül szakmai előadásokkal, beszélgetésekkel, sztárvendégekkel, ezzel elindítva a valódi társadalmi párbeszédet ezen a nagyon fontos területen.

Időpont: 2024.05.23. 16.00 - 20.00

Helyszín: Magnet Ház (1062, Budapest, Andrássy út 98.)

Jegyek 30%-os kedvezménnyel ide kattintva vásárolhatók!

A konferencián jelenlévők között kisorsolásra kerül 3 db 50.000 Ft értékű Rossmann ajándékutalvány, valamint további értékes ajándékokkal készülünk.

Az esemény támogatója a Rossmann és a FruttaMax.

Egy evőkanál az olajba ebből, és minden probléma megoldódik!

A burgonya az egyik legelterjedtebb alapanyag a világon, nem véletlenül, hiszen rengeteg féle étel készülhet belőle: illik a különböző levesekbe, készülhet belőle többfajta köret, de még főzelékként is isteni. Nem meglepő tehát, hogy szinte minden háztartásban ott lapul a kamrában ez az isteni eledel, melyből a legtöbben sült krumplit készítenek: bár ez az étel nem feltétlenül a legegészségesebb, sokan olykor nem bírják ki, hogy ne falatozzanak belőle, hiszen valljuk be, nincs is finomabb a kívül ropogós, belül puha sült burgonyánál. Nem egy ember azonban erős has- vagy épp gyomorfájással küzd, miután elfogyasztotta az előbb említett köretet, ami annak köszönhető, hogy sokszor hiába csöpögtetjük le alaposan, majd tesszük papírtörlőre a kisült krumplit, még így is túl olajos marad. A Mindmegette erre a problémára azonban tud egy trükköt, amit meg is osztott olvasóival annak érdekében, hogy ők is tisztában legyenek azzal, mitől nem fog soha többé tocsogni a sült krumpli az olajban - galériánkból te is megtudhatod!

A tökéletesen finom sült krumpli sok mindenen múlik: fontos például, hogy a megfelelő burgonyát vásároljuk meg, annak jó legyen a minősége, de az is számít, hogy legalább 5 percig bő, hideg vízben áztassuk a krumplit sütés előtt, miután megpucoltuk, hogy a keményítőt eltávolítsuk róla.
Kattints a további képekért!

Soha többé nem fogod majd másképpen készíteni a fasírtot, ha kipróbálod ezt a receptet.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Utazás
A kalandok és az utazás nem csak a fiataloknak valóak. Nem is gondolnánk, milyen sok pozitív hatása van az egészségünkre nézve, ha idősebb korban is nekivágunk egy utazásnak.
Lifestyle
Folyamatos fenyegetéseknek vagyunk kitéve az interneten, és nagyon oda kell figyelnünk, hogy ne tudják ellopni az adatainkat.
Egészség
Az alkoholról bebizonyosodott, hogy többfajta daganat kialakulásának a kockázatát fokozza. Azonban ebben a fajtában van olyan anyag is, ami pont, hogy rákellenes!
Sztárok
Tündéri felvétel került elő Krausz Gábor kislányáról, mindenki olvadozik tőle. Hannaróza az édesapjával együtt mutatta meg a szakácstudományát.
Utazás
A KRESZ-ben vannak írott, és íratlan szabályok, de az utóbbiért nem fog tudni megbüntetni a rendőr. Ilyen vita alakult most ki egy parkolás miatt is.
Fashion&Beauty
10 évvel azután, hogy az Annie című musicalt követően parkolópályára helyezte a karrierjét, Cameron Diaz végre visszatért a filmezéshez, ebből kifolyólag pedig természetesen a vörös szőnyegre is.