Lúgosításra fel! Ez a 3 étel helyrehozza tested pH-értékét – Fogyasztásukkal csökkentheted szervezeted savasságát
Talán nem is gondolnád, de számtalan betegséget is megelőzhetsz azzal, ha helyrebillented véred pH-értékét.
Mennyit fogyasztasz ezekből az ételekből?
Vérünk normál pH-tartománya 7,35 és 7,45 közé esik, vagyis az az egészséges, ha kissé lúgos. Mindennapjainkban azonban sajnos sok olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyek ezt az értéket teljesen felborítják, ezzel pedig elsavasítják a szervezetünket, aminek a későbbiekben olyan következményei lesznek, mint a csontritkulás, vesekő, izomsűrűség csökkenése, valamint ezek az ételek növeli a rák, illetve az egyéb komoly betegségek kialakulásának kockázatát is. Galériánkban 3 olyan ételt mutatunk, melyek nagyon sokat segítenek testünk lúgosításában!
Jobb, ha tudod: noha sok helyről hallani, hogy a léböjtkúrának köszönhetően csak úgy olvadnak a pluszkilók, a módszer valójában sokkal ártalmasabb, mint gondolnád.