Lúgosításra fel! Ez a 3 étel helyrehozza tested pH-értékét – Fogyasztásukkal csökkentheted szervezeted savasságát

Talán nem is gondolnád, de számtalan betegséget is megelőzhetsz azzal, ha helyrebillented véred pH-értékét.

Mennyit fogyasztasz ezekből az ételekből?

Vérünk normál pH-tartománya 7,35 és 7,45 közé esik, vagyis az az egészséges, ha kissé lúgos. Mindennapjainkban azonban sajnos sok olyan élelmiszert fogyasztunk, amelyek ezt az értéket teljesen felborítják, ezzel pedig elsavasítják a szervezetünket, aminek a későbbiekben olyan következményei lesznek, mint a csontritkulás, vesekő, izomsűrűség csökkenése, valamint ezek az ételek növeli a rák, illetve az egyéb komoly betegségek kialakulásának kockázatát is. Galériánkban 3 olyan ételt mutatunk, melyek nagyon sokat segítenek testünk lúgosításában!

Olíva: Az érett olajbogyó (6,00–7,50) nagyszerű forrása az E-vitaminnak és telítetlen zsírnak, amely természetes antioxidánsként szolgálhat, csökkentheti az elhízás esélyét, megakadályozhatja a vérrögképződést és kiküszöböli a vérben felhalmozódó felesleges koleszterint.
Kattints a további képekért!

Jobb, ha tudod: noha sok helyről hallani, hogy a léböjtkúrának köszönhetően csak úgy olvadnak a pluszkilók, a módszer valójában sokkal ártalmasabb, mint gondolnád.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
Elsa Hosk a hercegné 1994-ben viselt, ikonikus "bosszúruháját" másolta le.
Sztárok
Goldie Hawntól megkérdezték, mi a titka annak, hogy párjával, Kurt Russell-lel évtizedek óta kitartanak egymás mellett jóban-rosszban, mire a színésznő nem akármilyen választ adott.
Fashion&Beauty
Mivel a Council of Fashion Designers of America (CFDA) gála minden évben az előrelátó és innovatív amerikai tervezőket ünnepli, a meghívott sztároknak lehetőségük nyílik arra, hogy izgalmasabbnál...