A tudósok szerint a konyha legszennyezettebb tárgyai egyértelműen a fűszertároló tégelyek, hiszen ezen apró üvegek rendkívüli módon ki vannak téve a keresztszennyeződésnek, mivel sokszor például azután nyúlunk utánuk, hogy előtte a nyers húshoz ért a kezünk, amit nem mostunk meg, mielőtt a fűszeresben kezdtünk volna kutakodni. Éppen ezért tehát érdemes ezeket a tárolókat is minél gyakrabban antibakteriális kendővel, esetleg mosogatószeres, forró vizes ronggyal áttörölgetni.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A tudósok szerint a konyha legszennyezettebb tárgyai egyértelműen a fűszertároló tégelyek, hiszen ezen apró üvegek rendkívüli módon ki vannak téve a keresztszennyeződésnek, mivel sokszor például azután nyúlunk utánuk, hogy előtte a nyers húshoz ért a kezünk, amit nem mostunk meg, mielőtt a fűszeresben kezdtünk volna kutakodni. Éppen ezért tehát érdemes ezeket a tárolókat is minél gyakrabban antibakteriális kendővel, esetleg mosogatószeres, forró vizes ronggyal áttörölgetni.