Nem győzöd majd bezsebelni a sok dicséretet, ha így sütöd a palacsintát: ettől lesz igazán felejthetetlen mindenki kedvenc finomsága

A palacsintát mindenki szereti, ráadásul nincs olyan hely a világon, ahol ne lenne az egyik legkedveltebb harapnivaló – bizonyos praktikáknak hála azonban még a szokásosnál is zseniálisabb lehet a végeredmény.
Mennyei finomság
A palacsinta tradicionális étel, mely számos kultúrában megtalálható, ilyen vagy olyan formában pedig a világ minden pontján fogyasztják. Sokoldalúságának köszönhetően szinte bármilyen töltelékkel isteni tud lenni, az pedig csak még többet dob a népszerűségén, hogy az édes és sós változatok széles skálájának köszönhetően alkalmas reggelire, ebédre vagy desszertként is. A tésztája szinte az összes variációnál könnyedén elkészíthető, azonban ha igazi palacsintarajongók vagyunk, érdemes megfogadni néhány tippet, melyekkel olyan ínycsiklandozó végeredményt tudunk az asztalra varázsolni, mint korábban soha. Részletek a galériában!
A húsleves hazánkban igazi alapételnek számít, ami nem hiányozhat a vasárnapi menüből, emellett remek gyógyír betegség, illetve másnaposság ellen is. A klasszikus receptet azonban érdemes megbolondítani egy különleges hozzávalóval, ugyanis olyan finom lesz tőle, hogy egyből két tányérral szed majd belőle az egész család.
Leadfotó: 123rf
Forrás: Ripost
Oldalak

This is a modal window.