A titok abban rejlik, hogy olaj helyen zsiradékon kell megdinsztelni az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, végül pirítjuk. A pirospaprikával megszórva hozzáadjuk a húst, felöntjük vízzel és puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd lisztes tejfölös habarással sűrítjük, fedő alatt pedig puhára főzzük.
3/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A titok abban rejlik, hogy olaj helyen zsiradékon kell megdinsztelni az apróra vágott hagymát, majd hozzáadjuk a paprikát és a paradicsomot, végül pirítjuk. A pirospaprikával megszórva hozzáadjuk a húst, felöntjük vízzel és puhára főzzük. Sózzuk, borsozzuk, majd lisztes tejfölös habarással sűrítjük, fedő alatt pedig puhára főzzük.