A hagyományos eljárás lassú tűzön történő főzést javasol, folyamatos kevergetés mellett. Ez időigényesebb, de így a rizs egyenletesen puhul meg, és krémes állagot kap. Ha nagyon szorít az idő, nagyobb lángon is főzheted, de ebben az esetben fokozottan figyelj rá, és gyakran kevergesd körülbelül 20 percig!
3/4
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A hagyományos eljárás lassú tűzön történő főzést javasol, folyamatos kevergetés mellett. Ez időigényesebb, de így a rizs egyenletesen puhul meg, és krémes állagot kap. Ha nagyon szorít az idő, nagyobb lángon is főzheted, de ebben az esetben fokozottan figyelj rá, és gyakran kevergesd körülbelül 20 percig!