Az aminosavat emberi hajból is kinyerhetik, hogy ezzel segítsék az élelmiszerek hosszabban való eltarthatóságát, ám ez igencsak ritka dolognak számít: a BBC szerint az L-ciszteint inkább kacsa- és csirketollból vonják ki, mintsem emberi hajból, de származhat disznószőrből is. Az európai szabályozás azonban csak az első kettőt engedi, utóbbi kettőt szigorúan tiltja, így nem kell attól félnünk, amitől Renee, hogy a kenyérrel emberi hajból származó aminosavat viszünk majd be a szervezetünkbe.
Az aminosavat emberi hajból is kinyerhetik, hogy ezzel segítsék az élelmiszerek hosszabban való eltarthatóságát, ám ez igencsak ritka dolognak számít: a BBC szerint az L-ciszteint inkább kacsa- és csirketollból vonják ki, mintsem emberi hajból, de származhat disznószőrből is. Az európai szabályozás azonban csak az első kettőt engedi, utóbbi kettőt szigorúan tiltja, így nem kell attól félnünk, amitől Renee, hogy a kenyérrel emberi hajból származó aminosavat viszünk majd be a szervezetünkbe.