A kávétejszín sem a legjobb megoldás. Mindegyik fajtában megtalálható növényi zsír és kukoricaszirup, ezek adják a tejszín ízvilágát. A kukoricaszirup olyan, mint a cukor, ha nem rosszabb, a növényi zsiradék pedig zsírtartalmát tekintve (és a hozzáadott mesterséges anyagokat), nem túlzottan támogatja az egészséget.
3/5
Fotó: Pinterest
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
A kávétejszín sem a legjobb megoldás. Mindegyik fajtában megtalálható növényi zsír és kukoricaszirup, ezek adják a tejszín ízvilágát. A kukoricaszirup olyan, mint a cukor, ha nem rosszabb, a növényi zsiradék pedig zsírtartalmát tekintve (és a hozzáadott mesterséges anyagokat), nem túlzottan támogatja az egészséget.