Ha etikai vagy egészségügyi okokból nem szeretnénk csökkenteni húsfogyasztásunkat, tegyük ezt a pénztárcánkért. Még ha nem is mondunk le teljesen a húsról, Moncel és Guerzon is egyetért abban, hogy a csökkentés segíthet pénzt megtakarítani. Moncel rámutatott, hogy a növényi eredetű fehérjék, például a lencse, a csicseriborsó és a bab olcsóbbak, mint a hús.
„Az egyik egyszerű módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg, ha csökkentjük a receptben felhasznált hús mennyiségét” – mondta Guerzon. Például, ha egy rakott ételhez vagy pörkölthöz 1 kg darált marhahús szükséges, akkor helyette 3/4 kg-ot is használhatunk – mondta.
4/7
Fotó: Pinterest
Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
4. Ne legyen a hús az étkezések középpontjában
Ha etikai vagy egészségügyi okokból nem szeretnénk csökkenteni húsfogyasztásunkat, tegyük ezt a pénztárcánkért. Még ha nem is mondunk le teljesen a húsról, Moncel és Guerzon is egyetért abban, hogy a csökkentés segíthet pénzt megtakarítani. Moncel rámutatott, hogy a növényi eredetű fehérjék, például a lencse, a csicseriborsó és a bab olcsóbbak, mint a hús.
„Az egyik egyszerű módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg, ha csökkentjük a receptben felhasznált hús mennyiségét” – mondta Guerzon. Például, ha egy rakott ételhez vagy pörkölthöz 1 kg darált marhahús szükséges, akkor helyette 3/4 kg-ot is használhatunk – mondta.