Hagyd a mikrót: ezzel a trükkel 5 perc alatt bármit kiolvaszthatsz a fagyasztóból

Íme az éttermi szakácsok féltett titka: ezzel a módszerrel olvasztják ki leghamarabb a fagyasztóból előkapott alapanyagokat.
Felejtsd el a mikrós módszert!
A mai rohanó világban szinte lehetetlen minden lépésünket előre megtervezni, nincs ez másképp a konyhában sem. Egy finom rántott hús volt tervben vacsorára, de elfelejtetted időben kivenni a csirkét a fagyasztóból? Nem probléma! Ezzel a módszerrel nem kell órákat várnod, sőt, a mikrót is elfelejtheted, csupán 5-10 percre és két fém edényre lesz szükséged. Miért pont fém? A tudományos magyarázat egyszerű: ez az anyag jól vezeti a hőt, így egységes lesz a kiolvadás. Mutatjuk is a trükköt, lapozd fel a galériát!
A natúr zabkása telis-tele van vitaminokkal, mindenféle egészséges finomsággal kombinálva pedig fantasztikus ízélményt tud nyújtani napindítóként – ahhoz azonban, hogy kellően selymes legyen, érdemes bevetni egy extra praktikát.
Leadfotó: 123RF