A fokhagymát a legtöbben intenzív illatáról és ízéről ismerik, azt viszont már kevesebben tudják, hogy a kéntartalma is magas. Ennek köszönhetően elősegíti a kollagén szintézisét, továbbá meggátolja annak lebomlását.
5/5
Fotó: 123rf
Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
5. Fokhagyma
A fokhagymát a legtöbben intenzív illatáról és ízéről ismerik, azt viszont már kevesebben tudják, hogy a kéntartalma is magas. Ennek köszönhetően elősegíti a kollagén szintézisét, továbbá meggátolja annak lebomlását.