Fashion&Beauty

Így szabadulj meg a töredezett hajvégektől vágás nélkül – 3 házi praktika, amit bármikor kipróbálhatsz

Mindegy, milyen sok időt és energiát fordítasz a hajad kondicionálására és egészségének megtartására, előbb-utóbb megjelennek az utálatos töredezett hajvégek. Fésüljük, szárítjuk, formázzuk, sütjük, elkerülhetetlen, hogy egy idő után elfáradnak a hajszálaink. Mutatunk három olyan házi praktikát, amivel átvészelheted a két hajvágás közti időszakot minimális töredezéssel.

Kókuszolajos kezelés

A rengeteg egyéb pozitív hatása mellett itt a kókuszolaj újabb zseniális felhasználási módja. Mosd meg a hajad, itasd fel róla a vizet egy törölközővel, és következhet a kókuszolaj. Önts a kezedbe két nagykanálnyit és dörzsöld be a hajszálakba, a hajvégektől kezdve. Hagyd rajta 30 percig, majd mosd le alaposan.

Avokádós proteinmaszk

Vegyél egy jó érett avokádót, préseld össze alaposan, majd keverj hozzá egy tojást és pár csepp olivaolajat. Masszírozd be vele a hajadat, és hagyd hatni 10-20 percig. Ettől ráadásul nem csak a hajvégek lesznek szebbek, de a hajkoronád is ragyogóbb lesz.

Oldalak

Video Nagy 2025-ös szerelmi horoszkóp
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -:-
 
1x
    • Chapters
    • descriptions off, selected
    • captions and subtitles off, selected
      Hirdetés
      Fashion&Beauty
      Sztárok
      Lékai-Kiss Ramóna új oldalát mutatja majd meg A Nagy Duettben, ebben pedig Brasch Bence lesz segítségére.
      Home&Design
      Sokan szeretik díszíteni a konyhájukat, de tudtad, hogy ezek az ártatlannak tűnő szuvenírek akár a hűtőd működésére is rossz hatással lehetnek? Mutatjuk, miért érdemes óvatosnak lenni velük!
      Sztárok
      Gáspár Győző azt is elárulta, hogy melyik magyar énekesnőt szeretné megszemélyesíteni A Nagy Duett-ben.
      Sztárok
      Diákból lesz tanár: Mihályfi Luca és Hegyes Berci a Dancing with the Stars után szerelmespárként vágnak neki A Nagy Duettnek.
      Egészség
      Kevesen tudják, de többféle élelmiszer is tartalmaz természetes módon kisebb-nagyobb mennyiségű hidrogén-cianidot, amit kéksavnak nevezünk.