Fashion&Beauty

Szépségpraktikákkal a hosszan tartó barnaságért

Nyáron természetes, hogy mindenki napbarnított bőrre vágyik – és ha végre elérte az áhított színt, nem szívesen mondd le róla. Szerencsére nem is kell, hisz néhány apró szépségpraktikának köszönhetően tovább megőrizhetjük a strandon magunkra szedett színt.

Hidratálás

Barnaságunk megőrzése érdekében nagyon fontos, hogy ne hagyjuk abba a hidratálást. Ha el akarjuk kerülni a hámlást, használjuk intenzíven hidratáló testápolókat. Kiváló választások lehetnek a különböző napozás utáni krémek, illetve olajok, hiszen a megfelelő nedvességtartalom mellett nyugtató hatóanyagokat és kevés önbarnítót is tartalmaznak.

Radírozás

A barna bőrszín élénkítéséhez érdemes rendszeresen radírozni a testünket – a finom radírszemcsék ugyanis eltávolítják az elhalt, száraz sejteket, amik fénytelenné és szürkévé teszik a bőrünket. A testradírt alkalmazzuk hetente többször és a bőrünk ismét puha tapintású, sima és egyenletesen barna színű lesz.

Fotók: ksullivanmd.com, huffingtonpost.com

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Fashion&Beauty
Lifestyle
Anno még szeptemberben élesedtek a Digitális Állampolgár alkalmazás funkciói, a parlament azonban megszavazta, mikortól jön el a korszak, amikor már a személyazonosító igazolványt sem kell magunkkal...
Sztárok
Január 6-tól minden hétköznap délután láthatják a nézők az ikonikus sorozat epizódjait az első résztől.
Sztárok
Kedd este félbe kellett szakítani Az imposztor című darabot a Pesti Színházban. Csak később derült ki, hogy az előadást a Kossuth-díjas Kern András rosszulléte akasztotta meg. A színészhez mentőt...
Sztárok
Ősz szakáll, hosszú haj, furcsa mosoly: az Osztrák Tölgy egészen új arcát mutatja a nézőknek.
Utazás
Az érdekes utazáson négy laposföld-hívő és egy nem laposföld-hívő vett részt. A cél az volt, hogy az előbbiek a saját szemükkel lássák: az Antarktiszon 24 órán keresztül nem megy le a nap.
Lifestyle
Ha te is valami olyan desszertet szeretnél az asztalra tenni az ünnepek alkalmából, ami hamar elkészül és még finom is, mégsem kell vele pepecselni, akkor ezt a receptet imádni fogod.