Fashion&Beauty

2024 legnagyobb trendje a cowboy stílus: divattippek, hogy ne legyen jelmez-szerű a megjelenésed

Újra hódít a vadnyugati életérzés!

A nyár legnagyobb divattrendje

Beyoncé, Lana Del Rey és Post Malone új slágereinek köszönhetően a vadnyugati stílus újra divatba jött, ráadásul ez lesz az idei nyár legmeghatározóbb trendje. A legnagyobb divatmárkák kínálatába is visszatértek és ebben a szezonban hatalmas népszerűségnek örvendenek a rövid farmernadrágok és szoknyák, a kockás ingek, a rojtos bőrdzsekik és az olyan stílusos kiegészítők, mint a csatos övek, a western csizmák és a széles karimájú kalapok. Ennek a klasszikusnak mondható irányzatnak aktuális vonala már modern részletekkel van fűszerezve, így a country stílust te is könnyedén beépítheted akár a hétköznapi, akár a fesztiválozós ruhatáradba.

Kattints a galériára és mutatjuk, hogyan csempészd be a hamisíthatatlan amerikai életérzést a nyári gardróbodba, hogy igazi cowgirlnek érezhesd magad:

A farmer a western stílus legfőbb alapkelléke. A farmeringek, a magas derekú trapéznadrágok, a rövid sortok, és farmerszoknyák amellett, hogy mindennel jól kombinálhatóak, szépen formálják az alakodat is.
Kattints a további képekért!

Lead kép: Getty Images, forrás: Ealing Broadway

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Fashion&Beauty
Sztárok
Az Európa-bajnokságon meglehetősen lagymatag teljesítményt nyújtó Angliára csak úgy záporoznak a kemény bírálatok a nemzetközi sajtó és az otthoni szurkolók részéről: az emiatti - egyre fokozódó -...
Lifestyle
Sokan nem gondolnak bele, hogy kertünk nem csupán növények gyűjteménye, hanem élő, lélegző organizmus, ahol minden elem szorosan összefügg a másikkal, éppen ezért fontos, hogy ültetés előtt alaposan...
Sztárok
Ahogyan sokan tudják, Jákob Zoltán rengeteget jótékonykodik. Az is kiderült, hogy a telefonokat, vagy éppen játékkonzolokat nem ajándékba kapja a cégektől, ő maga vásárolja meg őket.