"Maga a narancshéj gazdag oldható élelmi rostban, az úgynevezett pektinben, valamint rengeteg C-vitamin is található benne, néha több is, mint magában a gyümölcshúsban. Emellett tartalmaz még karotinoidokat és polifenolokat, amelyek gyulladáscsökkentő hatással bírnak. A narancshéjat tehát érdemes süteményekben, joghurtokban vagy akár a fagylaltok feltétjeként felhasználni" - javasolja a szakember.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Video Player is loading.
Current Time 0:00
/
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time -0:00
1x
Chapters
descriptions off, selected
captions and subtitles off, selected
This is a modal window.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
"Maga a narancshéj gazdag oldható élelmi rostban, az úgynevezett pektinben, valamint rengeteg C-vitamin is található benne, néha több is, mint magában a gyümölcshúsban. Emellett tartalmaz még karotinoidokat és polifenolokat, amelyek gyulladáscsökkentő hatással bírnak. A narancshéjat tehát érdemes süteményekben, joghurtokban vagy akár a fagylaltok feltétjeként felhasználni" - javasolja a szakember.