Ez a dolog nem más, mint a méz: bár a joghurt híres a probiotikum-tartalmáról, valójában nem sok jut belőle a belekbe, ugyanis ez a jótékony baktérium gyakran nem jut át sértetlenül a bélrendszeren, így nem is szívódik fel. A méz azonban elősegítheti a probiotikumok, bifidobaktériumok túlélését az emésztés intesztinális fázisában az Illinoisi Egyetem friss tanulmánya szerint.
2/3
Fotó: Pinterest
Video Élénk színek, merész minták: Íme a 2025-ös divattrendek
Ez a dolog nem más, mint a méz: bár a joghurt híres a probiotikum-tartalmáról, valójában nem sok jut belőle a belekbe, ugyanis ez a jótékony baktérium gyakran nem jut át sértetlenül a bélrendszeren, így nem is szívódik fel. A méz azonban elősegítheti a probiotikumok, bifidobaktériumok túlélését az emésztés intesztinális fázisában az Illinoisi Egyetem friss tanulmánya szerint.