Így szárítsd ki a fűszerkerted növényeit - Egészséges ízesítő és tea lehet belőle
Ha a kis fűszerkerted már-már burjánzik, akkor érdemes "learatnod" és kiszárítanod a gyógy-, illetve fűszernövényeket, hogy ősszel és télen is használhasd őket. Így csináld!
Ne hagyd tönkremenni
A karantén idején sokan úgy döntöttek, hogy rendbe szedik elhanyagolt kis kertjüket, vagy éppen az erkélyen kialakítják saját gyógy- és fűszernövényes balkonládáikat. Ha mindent jól csináltál és elég kitartó voltál, akkor bizony már learathattad a friss paradicsomokat, paprikákat, hagymát és még a különböző ízesítőket is, mint a bazsalikom, menta, petrezselyem, vagy éppen citromfű. Ha nem szeretnéd, hogy kárba vesszenek a kis növényeid, de ennyi petrezselymet és oregánót nem tudsz mibe tenni, akkor érdemes őket elraktározni. Eláruljuk, hogy ezt milyen technikával érdemes, lapozz!