Súlyos hiba kidobni ennek a gyümölcsnek a héját, ami a kilókat is el tudja tüntetni rólad

Ma már egyre drágább minden a boltokban, és szeretünk mindent felhasználni. Az ananász héja egy egészséges teát is helyettesíteni tud.
Nem szabad, hogy a szemetesben landoljon
Az ananászt szerte a világon kedvelik az édes íze és az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt. T trópusi gyümölcs Dél-Amerikából származik, ahol már évszázadok óta termesztik. Az európaiak először a 17. században ismerkedtek meg vele, és azóta még a pizzára is rákerült.
Egy csésze ananászdarabka több mint 100 százalékát tartalmazza a napi mangán szükségletnek, ami fontos a csontok egészsége miatt. Emellett gazdag C-vitaminban is, amely elősegíti a szövetek növekedését és javítását, valamint erősíti az immunrendszert.
Sokan nem tudják, hogy a héjából is elképesztően finom utalt lehet készíteni, ami még a fogyásban is segít. A galériánkban megmutatjuk, hogyan!
Ez a gyümölcs nem annyira népszerű, pedig iszonyatosan finom, ráadásul rendkívül egészséges. Most kell fogyasztani, amíg még szezonja van.
Leadfotó: Flickr – Illusztráció
Oldalak

This is a modal window.