Tojáslikőr tojás nélkül - Így készül a vegán finomság
Az ünnepek közeledtével azoknak sem kell lemondania a karácsonyi krémlikőr szürcsölgetéséről, akik kerülik a tojást és a tejtermékeket. Ezt a vegán krémlikőrt borzasztóan könnyű elkészíteni, ráadásul nagyon finom is.
Hozzávalók
- 2 csésze szójatej
- 1/4 teáskanál szegfűszeg
- 1/4 teáskanál szerecsendió
- 1/2 teáskanál fahéj
- 1/3 csésze brandy
- 2 és 1/2 teáskanál juharszirup
Elkészítés
Öntsük a hozzávalókat egy üvegbe és botmixerrel keverjük alaposan össze. Ezután elő is vehetjük a poharakat, a jeget, jöhet a fahéjrúd és a szerecsendió is. A vendégek garantáltan imádni fogják!
Ha tetszett a cikk, nyomj egy lájkot vagy oszd meg másokkal is!