2. Drága hozzávalók
A luxuséttermek aprócska fogásai gyakran a kifinomult összetevők magas ára miatt kerülnek kisebb adagokban az asztalokra. Az ilyen ételekben felhasznált ritka és drága alapanyagok, mint például a fekete trüffel vagy a kaviár, jelentős költségeket rónak az étteremre, ennek következtében az éttermek inkább apró porciókat kínálnak, hogy fenntartsák a prémium minőséget és megfeleljenek a fogyasztók magas elvárásainak.
Fotó: Pinterest
2. Drága hozzávalók
A luxuséttermek aprócska fogásai gyakran a kifinomult összetevők magas ára miatt kerülnek kisebb adagokban az asztalokra. Az ilyen ételekben felhasznált ritka és drága alapanyagok, mint például a fekete trüffel vagy a kaviár, jelentős költségeket rónak az étteremre, ennek következtében az éttermek inkább apró porciókat kínálnak, hogy fenntartsák a prémium minőséget és megfeleljenek a fogyasztók magas elvárásainak.