Puffadás
„Nem az enyhe puffadásról van szó természetesen, hanem egy krónikus problémáról” –mondja Dr. Will Bulsiewicz, gasztroenterológus. - „Ez arra utal, hogy a belek küzdenek az élelmiszerek feldolgozásával és megemésztésével.” Az emberek gyakran félreértelmezik a puffadást bizonyos ételek intoleranciájaként, és ezért kivonják azokat az étrendjükből. Dr. Will Bulsiewicz szerint viszont bizonyos ételek esetében éppen az jelentené a megoldást, hogy többet fogyasztunk belőlük, mert lehetséges, hogy a bélrendszerünk nincs hozzászokva a fogyasztásukhoz.
Fotó: Pinterest
Puffadás
„Nem az enyhe puffadásról van szó természetesen, hanem egy krónikus problémáról” –mondja Dr. Will Bulsiewicz, gasztroenterológus. - „Ez arra utal, hogy a belek küzdenek az élelmiszerek feldolgozásával és megemésztésével.” Az emberek gyakran félreértelmezik a puffadást bizonyos ételek intoleranciájaként, és ezért kivonják azokat az étrendjükből. Dr. Will Bulsiewicz szerint viszont bizonyos ételek esetében éppen az jelentené a megoldást, hogy többet fogyasztunk belőlük, mert lehetséges, hogy a bélrendszerünk nincs hozzászokva a fogyasztásukhoz.