Giorgio búcsúzott a Megasztárból

Fórumozók százai kommentáltak különböző portálokon, miszerint először nem bírták nézni a kissé mackós énekest, de a hangja annyira befúrta magát a fülükbe, hogy most már szavaztak is rá. Ettől eltekintve, sajnos, tegnap este Giorgio számára ért véget a verseny.

Az év hangját kutatva a tegnapi produkciók a szerelem és a szenvedély jegyében teltek. Ki gyengébben, ki erősebben teljesített, hihetetlenül színes volt a paletta. Már csak 5 énekes volt versenyben, így hogy mindenki meg tudja mutatni szexis és romantikus oldalát is, dupla dallal robogott a műsor.

A zsűri Eszenyi Enikő művésznőt nélkülözni kényszerült. Mint azt olvashattuk, a Megasztár nagyasszonya kisebb rutinműtéten esett át, most pihenőre kényszerül. Természetesen Presser Gábor, Mester Tamás és Friderikusz Sándor nem hazudtolta meg önmagát, a kemény kritikák mellett dicsértek is, de mindhárom zsűritag arcára kiült az érzés: hamarosan kiderül, ki Magyarország hangja, és hogy egyre inkább nehéz jó döntést hozni.

A szavazások lezárultak. A pódiumon Tolvai Reni, Kállay-Saunders András és Giorgio triumvirátusa állt. Renit még megmentették a nézők, a két fiú közül pedig – a zsűri döntése alapján- a mindig mosolygós, csípőkörzéséről elhíresült remek előadó, Giorgio távozott.

A Blikknek elárulta, már számolt ezzel, hogy ő lesz a következő kieső. Már hetek óta a tabella utolsó 1-2 helyén lavírozott, és a zsűri is nem egyszer megmentette. A számítások őt igazolták. A humorbomba fiatal fiú mosolyogva, és a neki szánt búcsúdalt végigénekelve, minden mozdulatot elmókázva, de végleg búcsút intett a zenés műsornak.

Az izgalom egyre fokozódik. Már csak 4 énekes vetélkedik a kitüntetésért. Friderikusz Sándor és Mester Tamás vitája a döntő párbajról hamarosan eldől.

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
November 11-én startol a TV2 csatornáján a S.E.R.E.G. című sorozat – a hat epizódból álló akciódús katonai történet premier előtti sajtóvetítésén lehetőségünk nyílt beszélgetni a szereplőkkel,...
Sztárok
A színész a Nyerő Páros című műsorban leplezte le felnőttfilmes múlttal rendelkező társa féltve őrzött titkát.
Utazás
Az asztrofotós felvétele október 15-én készült, és gyorsan bejárta a teljes magyar internetet.