Ne súrold a zsíros serpenyőt: Ezzel a trükkel könnyedén újjá varázsolhatod
Ha neked is eleged van a zsíros serpenyők és edények súrolásából, ezt a tisztítási trükköt mindenképp próbáld ki!
Filléres csodaszer
Ez az az időszak, amikor a sült vacsorák, az ínycsiklandó tálcás sütemények és a bőséges zsiradékhasználat mindennapi rutinná válnak a konyhában. Miközben az elkészült étkek örömet okoznak, a zsíros tálcák, serpenyők és edények tisztítása már korántsem olyan ünnepi élmény.
A sütőtálcák és edények takarítása gyakran órákig tartó súrolást igényel, hogy megszabaduljunk a rájuk égett szennyeződésektől. Ahogy egyre több zsíros, szezonális ételt kezdünk készíteni, és így a sütőt is gyakrabban kell tisztítani, a konyhai munka könnyen megterhelővé válhat.
De mi van, ha az ünnepi időszak már nem a makacs szennyeződések és a fájó kezek időszaka? Szakértők ugyanis most elárulták, hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát egy filléres trükkel.
Kattints a galériára!