"Nem akarunk a szerelmünkkel haknizni" - Tóth Gabi és Papp Máté Bence reagált a zsűri személyeskedő kritikájára

Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy igazán érzelmes rumbával készült a Dancing with the Stars első élő showjára, ám produkciójuk megosztotta a zsűri tagjait. A műsor után meglepő őszinteséggel reagáltak az őket ért kritikákra is.

Lezárták a múltat

Tegnap este elstartolt a Dancing with the Stars 5. évada: a TV2 népszerű táncversenyében ezúttal 10 híresség és profi táncpartnereik léptek a parkettre, többek között Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence is, akik egy egy szerelmes rumbával kápráztatták el a nézőket. Bár az énekesnő és kedvese remekül érezték magukat tánc közben, a zsűri véleménye megoszlott a látottak után: Szente Vajktól és Juronics Tamástól Gabiék kaptak hideget és meleget is, szerintük már maguk mögött kellene hagyni a múltat és inkább a koreográfia tökéletesítésére koncentrálni. Tóth Gabiék táncukkal a veszélyzónába kerültek, de végül a nézői szavazatok alapján ők jutottak tovább a következő adásba. "Bizonyítanunk kell még, nyilvánvalóan sok embert megoszt a mi szerelmünk, és az összes eddigi kamu hír, ami megjelent rólunk, de végre kaptunk egy lehetőséget, hogy megmutassuk magunkat és ami a legfontosabb, hogy a közönség minket szavazott be, amiért nagyon hálásak vagyunk és a jövő héten beleadunk anyait-apait és le fogjuk szakítani a színpadot." - nyilatkozta Gabi és Máté. Mint mondják, elfogadják a zsűri személyeskedő kritikáját, bár szerintük ők nem jól látják a helyzetet, mivel már lezárták a múltat és egyáltalán nem akarnak a szerelmükkel haknizni.

A Tóth Gabival és Papp Máté Bencével készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Sztárok
A színésznő ismét egy hollywoodi dívához méltón lejtett végig a vörös szőnyegen, és nemcsak ruhájával, de frizurájával is elbűvölte a rajongókat.
Sztárok
Nem kérdés, hogy a Dancing with the Stars első adásának egyik legemlékezetesebb produkcióját Whisper Tonnak és partnerének, Tóth Katicának köszönhettük, akik a műsor után a stúdióban beszélgettek a...
Sztárok
Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy igazán érzelmes rumbával készült a Dancing with the Stars első élő showjára, ám produkciójuk megosztotta a zsűri tagjait. A műsor után meglepő őszinteséggel reagáltak...