Séfek séfe: két embert is hazazavartak volna a durva botrány után, nem engednék eddig fajulni a dolgot a nézők

Nincs könnyű helyzetben a Séfek séfe egyik zsűritagja sem. Krausz Gábor talán nem is gondolta az elején, hogy milyen embert fog rászabadítani Wolf Andrásra.

A fekete csapat séfe találta ki az egész játékot, ami balul sült el

Krausz Gábor úgy gondolta még az elején, hogy a séfek lépjenek meg egy olyan dolgot, ami még sosem történt a műsorban, és válasszanak egymásnak egy-egy versenyzőt. Természetesen direkt olyan személyekre esett a választásuk, akik nem túl tapasztaltak, hogy megnehezítsék a másik csapat dolgát.

A nézők eleve húzták a szájukat, mivel olyan emberek kaptak így lehetőséget, akiket még a saját otthoni konyhájukba se nagyon engednének be, nemhogy a Séfek séfe küzdőterébe.

Krausz Gábort féltették nagyon a rajongók, de a feketék a múltkor mégis megszerezték a védettséget. Pamela és Eszter igyekezett visszafogni magát, de a kéknél Odett egyáltalán nem. A galériánkból kiderül, hogy mit gondoltak a durva botrányról a nézők!

Megnyugodhattak Krausz Gábor szurkolói, akinek csapata háttérbe szorította a vitákat, és összehoztak egy győzelmet is, így megkapták a védettséget.
Kattints a további képekért!

Nagyon sokan kedvelték meg Krausz Gábort az utóbbi időben, így nem is csoda, hogy rengetegen szurkolnak neki. A nézők szerint azonban most ordító hibákat követett el.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Kedvenceikről meséltek a kutyabarát sztárok
Sztárok
Nem kérdés, hogy a Dancing with the Stars első adásának egyik legemlékezetesebb produkcióját Whisper Tonnak és partnerének, Tóth Katicának köszönhettük, akik a műsor után a stúdióban beszélgettek a...
Sztárok
Tóth Gabi és Papp Máté Bence egy igazán érzelmes rumbával készült a Dancing with the Stars első élő showjára, ám produkciójuk megosztotta a zsűri tagjait. A műsor után meglepő őszinteséggel reagáltak...
Sztárok
Noha Kucsera Gábornak nem szokása félni a megmérettetésektől, szombat este kisebb lámpalázzal lépett a Dancing with the Stars parkettjére – erről ő maga, illetve a stúdióban szurkoló felesége, Tápai...