Szemkápráztató ruhákban léptek parkettre a Dancing with the Stars versenyzői: így festettek a párosok az első élő showban

Izgalmakból, szuper és technikás koreográfiákból, valamint mesés ruhakölteményekből nem volt hiány az 5. évad első adásában.

Csodás ruhákat álmodtak meg a párosoknak a műsor készítői

Mint ahogyan arról mi is beszámoltunk, szombaton elrajtolt a Dancing with the Stars 5. évada, ahol ezúttal 10 híresség, valamint profi táncpartnereik léptek a parkettre, hogy megmutassák a nagyközönségnek, valamint a profi zsűri tagjainak, hogy megy nekik a tánc. Izgalmakból és megható pillanatokból ezúttal sem volt hiány: Törőcsik Franciska slowfoxa például a hatása alá vonta Ördög Nórát és Juronics Tamást is, míg Mihályfi Luca tüzes salsája, valamint WhisperTon profi showtánca egyszerűen elbűvölte mind az ítészeket, mind pedig a nézőket. Az első élő show végén Kamarás Norbert és partnere búcsúzott a műsortól, így ők sajnos jövő szombaton már nem léphetnek parkettre, a maradék 9 páros azonban gőzerővel készül a halloweeni adásra. Nem lehet azonban szó nélkül elmenni a ruhák mellett, melyeket a versenyzők viseltek - galériánkban mutatjuk, milyen kreációkban tündököltek a sztárok, valamint profi partnereik!

Törőcsik Franciska és Baranya Dávid.
Kattints a további képekért!

Mindenki meglepetésére nekik már az első élő adás után búcsút kellett inteniük a népszerű táncversenytől.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Sztárok
Nincs könnyű helyzetben a Séfek séfe egyik zsűritagja sem. Krausz Gábor talán nem is gondolta az elején, hogy milyen embert fog rászabadítani Wolf Andrásra.
Lifestyle
Többször is kimosta őket, de az orrfacsaró bűz nem múlt el.
Sztárok
Papp Máté Bence és Tóth Gabi egy igazán érzelmes koreográfiával készültek a Dancing with the Stars első élő showjára, ám produkciójuk megosztotta a zsűri tagjait.