Exkluzív interjú: Südi Iringó több mint 10 év után újra televíziós műsorban táncol

Südi Iringót 2006-ban ismerte meg az ország a Szombat esti láz táncos show-műsorában, a gyönyörű táncosnő azonban jó pár éve eltűnt a nyilvánosság elől, egészen mostanáig.

A nagy visszatérés

Szombat este elstartolt a TV2 show-műsora, a Dancing with the Stars ötödik évada, amelyben ezúttal 10 híresség vállalkozik arra, hogy megmutassa tánctudását profi párja oldalán. Az idei évad különlegesen indult, ugyanis a tizedik pár kilétét eddig hatalmas titok övezte, de ma este végre kiderült, hogy több mint 10 év után visszatér a táncparkettre a Szombat esti láz egykori versenyzője, Südi Iringó is, méghozzá a híres sztárséf, Vomberg Frigyes oldalán. Iringó a Femcafe-nak az Inspiráló Nők Estjén egy exkluzív interjúban elárulta, hogy nagy álma vált valóra azzal, hogy szerepelhet a műsorban, mert számára a táncparkett az a hely, ahol teljes mértékben otthon érzi magát. A mindig mosolygós táncosnő a táncot a mai napig imádja, saját iskoláiban oktatja is, nyaranta pedig tánctáborokat is tart. Hozzátette, hogy mindig is a pörgős, latin táncok álltak hozzá a legközelebb, így alig várja, hogy a TV képernyőjén ezekben újra megmutathassa magát. "Egy koreográfia összeállításánál általában a zene stílusából merítek inspirációt, és megfigyelem, hogy az adott zene milyen érzéseket vált ki belőlem, vagy, hogy esetleg milyen történetet tudok elmesélni vele. Erre próbálom felépíteni a lépéseket és a mozdulatokat, és ezt az érzést próbálom átadni a táncpartneremnek is." - nyilatkozta Iringó.

A Südi Iringóval készült teljes interjút a videóra kattintva tekintheted meg:

Lead kép: Femcafe/Kunos Attila

Oldalak

Video Erre ügyelj, ha ülőmunkát végzel
Sztárok
Mindenki meglepetésére nekik már az első élő adás után búcsút kellett inteniük a népszerű táncversenytől.
Sztárok
Az 5. évad első adását nem csupán a sztárok táncprodukciói és bemutatkozása teszik izgalmassá, hanem természetesen a zsűritagok és kommentárjaik is, valamint Ördög Nóra fenséges ruhakölteménye.
Sztárok
A TV2 népszerű műsorának 5. évadát ezúttal is Stohl András, valamint Lékai-Kiss Ramóna vezetik - utóbbi egy bámulatos kreációban nyitotta meg az első élő showt.