Utazás

Nagy horderejű változás közeleg Magyaroszágon: több tízezer autóst fog érinteni

A november elején kezdődő, év végi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány mintegy 800 ezer járművet, köztük több mint 400 ezer személyautót érint, ezzel együtt a szakértők 70-80 ezer szerződésváltásra számítanak a váltási időszakban – írja az MTI.

Csökkenhetnek az átlagdíjak?

A november elején kezdődő, év végi kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási (kgfb) kampány mintegy 800 ezer járművet, köztük több mint 400 ezer személyautót érint, ezzel együtt a szakértők 70-80 ezer szerződésváltásra számítanak a váltási időszakban.

Kozma Gábor, az Insura.hu biztosításközvetítő vezérigazgatója elmondta: a gépjárművek üzembentartói legfeljebb 5 százalékos díjemelkedésre számíthatnak a tavalyi évhez képest. Az újonnan megkötött online szerződések éves átlagos díja a személygépkocsik esetében 33-35 ezer forint körül alakul majd, de a piaci verseny utóbbi időben megfigyelhető élesedése miatt akár csökkenhetnek is az átlagdíjak.

A kampányban várható átlagdíj jelentősen alacsonyabb az évközi váltókénál, ami a vállalat adatai szerint az előző negyedévben közel 61 ezer forint volt.
Kattints a további képekért!

Sőt, a napokban két gyorshajtót is bemértek a rendőrök Nógrád megyében, mindkét szabálytalankodónak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

Leadfotó: Pexels

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
A zenei előadó meglepetésvendégként bukkant fel a City of Hope Los Angeles-i gáláján, ahol beszédet is mondott.
Utazás
Nem sokáig örülhetünk a langymeleg októbernek: a legfrissebb előrejelzések szerint a jövő hét első felében fordul majd hűvösebbre az időjárásunk, sőt az ország több pontján havazhat is.
Sztárok
Sokan úgy gondolták, hogy Károly volt nejének élete egyik legszebb eseménye volt az a bizonyos nap, amit Diana később aztán sosem tudott kiverni a fejéből, és nem a megfelelő okokból kifolyólag.