Szoboszlai miatt szólogatnak be az RTL-nek a szurkolók, még mindig nincsen megbékélés

Rengetegen lennének kíváncsiak Szoboszlai Dominik következő meccsére, de ezt csak úgy tudják majd megnézni itthon, ha fizetnek érte.

Újabb rangadó vár Szoboszlaira, ráadásul ez őrülten pikáns lesz, így a szurkolók megint kiakadtak

Rengeteg minden történik ismét Szoboszlai Dominik körül. Ugyebár a focista nem olyan rég megkérte a jelenlegi párja, Buzsik Borka kezét, aki igent mondott. Persze utána már rögtön a focira kezdett el koncentrálni.

Szoboszlai Dominik legutóbb a Chelsea ellen bizonyíthatott a csapatával. A magyar középpályás végig a pályán volt, és igyekezett segíteni a Liverpoolt. Az első játékrészben ígéretes helyzete, a másodikban nagy mentése akadt, a rangadót pedig sikerült is 2-1-re megnyerni hazai pályán.

Most ismét nagy megmérettetés vár a focistára, de hogy min akadtak ki a drukkerek, az a galériánkból kiderül!

Folytatódik a Bajnokok Ligája, és ismét elsőként választhatott az RTL a mérkőzések közül. Így dőlt el, hogy kedden a Real Madrid – Dortmund, míg szerdán a RB Leipzig – Liverpool meccset fogják kizárólagosan adni.
Kattints a további képekért!

A hozzászólóktól a legtöbb helyen visszafogott kommentek születtek Szoboszlai Dominik bejelentése miatt, de akadt egy hely, ahol valósággal elszabadult a pokol.

Leadfotó: MTI Fotó – Czeglédi Zsolt

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Fashion&Beauty
Julia Roberts legújabb megjelenésével mindenkit az ujja köré csavart.
Lifestyle
A Vízöntő életét alaposan felkavarja egy kezdődő románc. Napi horoszkóp.
Sztárok
Hiába a szoros viszony, ha Károly és felesége, Kamilla kitalálnak valamit, azt a királyi család minden tagjának maradéktalanul be kell tartania – legalábbis papíron így van ez, Katalin ugyanis nem...