Utazás

213 kilométeres sebességgel repesztett egy magyar autós, brutális összeget gomboltak le róla a rendőrök

Sőt, a napokban két gyorshajtót is bemértek a rendőrök Nógrád megyében, mindkét szabálytalankodónak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia.

Nem éri meg átlépni a sebességhatárt

Nemrégiben arról adtunk hírt, hogy Ausztriában meszeltek le egy magyar gyorshajtót, aki 155 km/órás sebességgel száguldozott Burgenlandban, miközben a megengedett sebesség 70 km/óra volt. 2024 márciusától minden eddiginél szigorúbban büntetik nyugati szomszédunkban az extrém gyorshajtókat, s a magyar sofőr sem úszta meg olcsón: azonnal bukta a kocsiját. A hvg.hu most arról ír, hogy a sebességhatár túllépése Magyarországon sem akar kimenni a divatból: Nógrád megyében például két gyorshajtót is elcsíptek a rendőrök az elmúlt időszakban, és mindkettejükről igencsak durva összeget gomboltak le.

A sofőrök a 21-es főúton, 205 km/h és 213 km/h sebességgel haladtak, ami a 110 km/h és 90 km/h határértékek sokszorosa - írja cikkében a hvg.hu.
Kattints a további képekért!

Az új KRESZ-tervezet bizony átírná a sebességhatárokat. Lakott területen kívül lehetne gyorsabban haladni, mint eddig.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Utazás
Sztárok
A Harry herceggel közös Netflix-sorozata óta Meghan Markle visszafogottan nyilatkozik a brit királyi családdal kapcsolatban, ám egy szakértő úgy véli, annak ellenére, hogy már nem foglalkozik a...
Utazás
A nemzeti ünnep alkalmából változik a közlekedési rend. Október 23-án, szerdán az ünnepnapi menetrend érvényes a vasúton. A helyközi buszjáratok munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek. Az...
Lifestyle
Voltaképpen már a Halloween előszobájában vagyunk, szóval legújabb rejtvényünkkel nem árulunk zsákbamacskát: ez a fejtörő is az októberi időszak egyik legizgalmasabb ünnepéhez kapcsolódik.