Tóth Gabi pasija kegyetlenül odaszúrt Krausz Gábornak és Mikes Annának, mindenki csak pislog, mi történik

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.

Nem csak Krausz Gábornak, hanem Mikes Annának is odaszúrt

Hatalmasat robbant a hír anno, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence is bevállalta a Dancing with the Stars idei évadát. Az énekesnő abszolút várja, hogy a táncparkettre lépjen, és egy egészen más oldalát mutassa meg az embereknek.

Nem akarnak alulmaradni, folyamatosan gyakorolnak, mivel a céljuk egyértelműen a győzelem. Papp Máté Bence egy kis üzengetésbe is belekezdett.

Ugyebár az előző évadot Mikes Anna és Krausz Gábor párosa nyerte meg. Tóth Gabi párja erre reagált is, a galériánkból pedig kiderül, hogy mit mondott!

Nagyon sokan követték a Dancing with the Stars előző évadát a nézők, amiből igazi tündérmese lett. Krausz Gábor és Mikes Anna nemcsak megnyerték a showt, hanem közben egymásba is szerettek.
Kattints a további képekért!

A rajongók már kezdenek találgatni, hogy Tóth Gabi és Papp Máté Bence képes lesz-e olyan messzire jutni, mint Krausz Gáborék.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Lifestyle
Katalin hercegné a lehető legegészségesebb reggelivel vág bele a dolgos hétköznapokba, amiről egy brit táplálkozási szakértő is elismerően tudott nyilatkozni.
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.