Így tudsz nulla forintért telefonhoz vagy tévéhez jutni Magyarországon

Bemész a boltba, aztán kiválasztod a tévét, vagy a neked tetsző telefont, és már viszed is. Igen, lehet alkalmazni ezt a módszert, de vajon megéri?

A kulcsszó, az áruhitel

Az áruhitel, más néven áruvásárlási hitel, egy olyan pénzügyi eszköz, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy nagyobb értékű termékeket vásároljanak részletfizetéssel.

Ez a hiteltípus különösen népszerű a modern gazdaságban, mivel lehetőséget biztosít arra, hogy az emberek azonnal hozzáférjenek a kívánt termékekhez anélkül, hogy kifizetnék azok teljes árát, legalábbis az adott pillanatban. Az áruhitel alkalmazása számos előnnyel és hátránnyal jár, amelyeket érdemes alaposan megvizsgálni, mielőtt döntést hozunk a felvételéről.

Magyarországon is egyre népszerűbb a nulla forintos vásárlás, de megéri-e? A Pénzcentrum is utánajárt a dolgoknak, és a galériánkban leleplezünk mindent. Azt is megmutatjuk, hogy mi mit ajánlunk!

Idén jelentősen megnőtt az áruhitelek iránti kereslet Magyarországon. Naná, hogy csábító, hogy a terméket azonnal elkezdhetjük használni, de ráérünk később kifizetni.
Kattints a további képekért!

A Magyar Nemzeti Bank az aradi vértanúk emléke miatt három új érmét bocsájtott ki. Az egyikkel a boltokban is tudsz majd találkozni.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Így ünnepelte 2024-ben az Inspiráló Nőket a Femcafe
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...