Asztrológiai figyelmeztetés: 3 csillagjegy, aki a héten kötelező pihenésre szorul

Bizonyos időszakokban különösen érzékenyen reagálhatunk a stresszre és a túlterheltségre, és ilyenkor érdemes egy lépést hátrébb lépnünk, megállni, és engedni magunknak egy kis kényszerpihenőt.

Ideje regenerálódni

Az élet hektikus ritmusa gyakran arra kényszerít bennünket, hogy folyamatosan a maximumon teljesítsünk, állandóan pörgünk, próbálunk megfelelni a munkában, a családi életben és minden egyéb területen. Egyre több teendő, határidő és elvárás nehezedik ránk, ami könnyen vezethet kimerüléshez, testi-lelki fáradtsághoz. Ilyenkor fontos, hogy felismerjük: a szervezetünknek is szüksége van a pihenésre, regenerálódásra.

Ezen a héten három csillagjegy esetében különösen indokolt lehet ez a megállás. Az asztrológiai hatások most arra figyelmeztetnek, hogy ezeknek a jegyeknek itt az ideje egy kis szünetet tartani, hogy megőrizzék testi és lelki egyensúlyukat. Az univerzum azt üzeni nekik: ha most kicsit elengedik a gyeplőt, sokkal frissebben, energikusabban térhetnek vissza a mindennapokhoz. Lássuk, melyik három csillagjegy számára lenne most fontos a kényszerpihenő.

Rák A héten úgy érezheted, minden kicsit döcögősebben halad vagy egy-két dolognak kétszer kell nekifutnod. Ez teljesen természetes, hiszen a Merkúrodat meglátogatta a Neptunusz, így kissé elhomályosíthatja gondolkodási és kommunikációs képességeidet. Meglehet, hogy a napokban jobban esik csendben maradni és kevésbé megerőltető dolgokat csinálni. Engedd, hogy gondolataid szabadon áramoljanak és figyeld meg, milyen képek villannak be öntudatlan elmédben.
Kattints a további képekért!

A Nyilast nem kíméli a sors és stresszes hónap elé néz. Íme az október havi egészség horoszkóp.

Leadfotó: 123RF

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Home&Design
Vannak bizonyos tárgyak és berendezések, melyeknek semmi keresnivalójuk a hálóban, éppen ezért ha megszabadulsz tőlük, egészen megváltozik majd a szoba, valamint az ott töltött idő is.
Sztárok
Azt eddig is lehetett tudni, hogy Tóth Gabi szerelme és Krausz Gábor nincsenek túl jóban. Papp Máté Bence azonban most rátett erre egy lapáttal.
Sztárok
Elképesztő, hogy rohan az idő: Bruce Willis és Demi Moore első unokája, Louetta egyre gyönyörűbb kis hölggyé cseperedik, tetejébe olyan bájos tekintettel tud a kamerába nézni, hogy attól mindenki...