Utazás

Teljes a káosz a Keletinél: újabb vonat siklott ki, és járatkésésekre is számítani kell

A Mávinform hétfőn reggel vonatkésésekről, nem közlekedő járatokról, továbbá vonatpótlásról tájékoztatta a nyilvánosságot. Nem sokkal később Vitézy Dávid jelentkezett egy saját Facebook-bejegyzéssel, melyből kiderült, mi is áll a fennakadások hátterében.

Megint kisiklott egy vonat a Keleti pályaudvarnál

Műszaki hiba miatt a Keleti pályaudvaron 15-20 perces késésekkel közlekedhetnek egyes vonatok - közölte saját Facebook-oldalán a Mávinform hétfő reggel. A Portfolio.hu cikkéből kiderül: "Azt írták, hogy a hatvani vonalon az egri Agria, valamint a gyöngyösi Mátra InterRégiók Budapest és Hatvan között S80-as vonatként közlekednek. Az újszászi vonalon pedig a szolnoki Z60-as vonatok Budapest és Sülysáp között S60-as vonatként közlekednek." Ezt követően saját Facebook-bejegyzéssel jelentkezett Vitézy Dávid is, aki elárulta, a fennakadások valódi oka, hogy újabb vonat siklott ki a Keleti pályaudvarnál.

"Ma reggel újabb kisiklás történt, ismét a Keleti pályaudvaron, egy mozdonyt érintően. Ez okozza a MÁV által bejelentett zavarokat a pályaudvar működésében. A pontos okokat nyilván nem lehet még tudni, de a nyár végi eset után illene igen gyorsan magyarázatot adnia a MÁV-nak arra, hogy történhetett ez meg ismét ugyanott. Tudtommal személyi sérülés szerencsére nem volt" - írta Vitézy Dávid a Facebookon.
Kattints a további képekért!

Noha az elektromos roller egyelőre nem szerepel a KRESZ-ben, a bírói gyakorlat mégis egyértelmű abban, hogy az ittas járművezetés ezzel az eszközzel is elkövethető – közölte a Fővárosi Ítélőtábla büntető kollégiumának vezetője a táblabíróság médiaklubjában.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Utazás
Lifestyle
Van egy filléres dolog a te házadban is, amivel ha alaposan bekened a csaptelepet, többé nem kell attól tartanod, hogy makacs víznyomok és vízkő tarkítja majd a felületét.
Sztárok
Lifestyle
New York művészeti negyedében a Magyar Nemzeti Bank kortárs művészeti gyűjteményének darabjaiból nyílt kiállítás szombaton, amely egy hónapon keresztül látogatható – írja az MTI.