Sztárok

Havas Henrik nyilvánosan szúrt oda Szoboszlai Dominiknak: "Biztos, hogy jó ötlet Lamborghinivel kóvályogni a belvárosban?"

Az újságíró a futballista 200 milliós luxusautójáról szóló hírekre reagált a Facebookon.

Csúcskategóriás olasz autó volánja mögött szúrták ki Szoboszlait

Csaknem 200 millió forintot érő Lamborghini volánja mögött videózták le Szoboszlai Dominik labdarúgót, a Liverpool futballistáját, a magyar válogatott csapatkapitányát - számolt be róla néhány nappal ezelőtt a Blikk. "A Liverpool magyar középpályását egy csodálatos <<fekete szépséggel>> videózták le. A felvételen egy Lamborghini Revuelto az olasz luxusmárka legújabb modellje látható. A sportkocsit egy 6,5 literes V12-es motor (és három elektromotor) hajtja. A 1015 lóerős hibrid luxusautó ára 190 millió forint" - írta akkor a bulvárlap. A hír Havas Henriknek is szemet szúrt: az újságíró egy külön Facebook-posztot is szentelt a témának. Már a bejegyzés címe is figyelemfelkeltő: "Talán ki lehetne már nőni a gyerekkorból!"

"Egy apró emlék villant a fejembe. Valamikor 1990-ben megvettem életem első nyugati kocsiját, egy Toyota Corollát. A fél Rádió megnézte, de egyedül Mester Ákos volt az, aki elmondta a véleményét: 'Figyelj! Még az is lehet, hogy én is tudnék venni egy ilyen autót, de nem veszek, mert ne találgassa senki, hogy miből van rá pénzem, miért nem jó nekem egy Zsiguli. Őszintén, Henrik! Hiányzott Neked ez az autó meg hogy veled foglalkozzanak?'" - kezdte posztját egy régi sztorival a közismert médiaszemélyiség.
Kattints a további képekért!

Úgy néz ki, teljes az összhang, mivel Szoboszlai Dominik és Buzsik Borka nincsenek együtt olyan régóta. Közben van olyan külföldi drukker is, akinek a szíve szakad meg.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Video Ha ezt csinálja a mobilod, éppen most lopják az adataidat
Sztárok
Lifestyle
Van egy filléres dolog a te házadban is, amivel ha alaposan bekened a csaptelepet, többé nem kell attól tartanod, hogy makacs víznyomok és vízkő tarkítja majd a felületét.
Sztárok
Lifestyle
New York művészeti negyedében a Magyar Nemzeti Bank kortárs művészeti gyűjteményének darabjaiból nyílt kiállítás szombaton, amely egy hónapon keresztül látogatható – írja az MTI.